De Unie Van Syndici (UVS) en APPARTEMENT.tv nodigen professionele syndici uit op een werklunch op 14 november 2024 in Brussel, ter gelegenheid van de 30ste verjaardag van de publicatie van de “Wet op de Mede-Eigendom” op 30 juni 1994.

WERKLUNCH TOPSYNDICI & VIERING 30 JAAR WET VAN DE MEDE-EIGENDOM

Datum: donderdag 14 november
Locatie: Brussels Expo – paleis 10 – Belgiëplein 1, 1020 Brussel

We gaan daarbij dieper in op 3 belangrijke onderwerpen: 1) de evolutie van het beroep gezien vanuit het standpunt van de syndicus, 2) de onkunde en onbegrip van mede-eigenaars, politiek, pers en publiek over VME’s, 3) het scharniermoment met de intrede van de 2de generatie, fusie of overname van kantoren.

30 JAAR – EVOLUTIE VAN HET BEROEP
Dominique Krickovic van UVS  staat al jaren op de barricade om het beroep van syndicus te promoten. Zij geeft een kort overzicht van de evolutie van het beroep en schetst het beeld van het kantoor van de toekomst.

 


30 JAAR – OPROEP AAN PUBLIEK, PERS EN POLITIEK
30 jaar Wet op de Mede-eigendom in 2024 valt samen met een giga verkiezingsjaar. Ideaal om alle (nieuwe) verkozenen uit te nodigen voor een kennismaking met het beroep en de professionals in hun regio.

 


MIDDAGSESSIE MET JAN KRIEKELS – CLIMATE DESIGNER & ANTROPOLOOG & B.V.
Met Jan Kriekels praten we bij een werklunch over “Hoe mensen in de toekomst gaan wonen en zich verwarmen”. Jan Kriekels is een fenomeen, dat is zeker. Hij produceert verwarmingsoplossingen met zijn bedrijf JAGA en exporteert naar 25 landen.

Jan is bovendien antropoloog van opleiding; die bestudeert de levenswijze en gedragingen van mensen in verschillende culturen om te bepalen waar ze ontstaan zijn en hoe ze zich ontwikkeld hebben.
Maar hij is ook een B.V. geworden door optredens in televisieprogramma’s. Werner Couck kent Jan al 25 jaar      en zegt: “Jan is de Mick Jagger van het klimaat!”

30 JAAR – 2DE GENERATIE DOET INTREDE IN DE SECTOR 
Werner Couck van APPARTEMENT.tv is al 30 jaar adviseur en opiniemaker in business en jobs. Hij doet verslag van wat hij zag gebeuren bij boekhouders en verzekeringsmakelaars, bij de generatiewissel. En als de wet nu 30 jaar oud is, zijn de eerste syndickantoren dat ook. Wat gebeurt er dan en hoe kunnen we de kantoorwaarde bewaren?  De toekomst is al geschreven.


HULDIGING VAN PROFESSIONELE SYNDICI
Professionele syndici die dat willen ontvangen een #SYNBASSADOR-certificaat van de Unie van Syndici en APPARTEMENT.tv

 

 

 

 


OPEN VRAGEN
Wij zijn permanent bereikbaar via mail en telefoon. Je kan dus op elk moment je vragen stellen, vrijblijvend en over gelijk welk onderwerp. We antwoorden binnen de 24 uur. Contact via secretariaat@appartement.tv  of  0495/28.14.67

GA NAAR HET INSCHRIJVINGSFORMULIER: klik hier 

vermeld of je een ook gehuldigd wil worden en in welk jaar je begonnen bent als syndicus
geef aan voor welke partners je vragen hebt en met wie je op de meeting contact wil hebben

Wij leveren ook advies en diensten voor schouw- en rioolproblemen, EPC-GD en asbest, juridische advies en als APPACOACH – de moderator van de VME om een consensus in de beheersvisie en -planning te bereiken.