Op woensdag 14 december 2022 organiseert APPARTEMENT.tv de maandelijkse roadshow voor syndici, mede-eigenaars, studenten en talenten voor gebouwenbeheer, in de regio OOSTENDE – KUST en ONLINE in de rest van VLAANDEREN met

INFOMARKT – STUDIOGESPREKKEN – DYNAMISCHE WERKLUNCH – VIERING JARIGE GEBOUWEN

11u00 – 16u00 Infomarkt met de aanwezige partners van APPARTEMENT.tv die ter plaatse jouw vragen beantwoorden
11u30 – 12u00 Studiogesprek met Filip Van Lancker over “PROVINCIE WEST-VLAANDEREN DEELT ERVARING OVER RENOVATIE UIT HET PROJECT MAKE.SHORE.”
  Veel appartementsgebouwen aan de Kust staan voor een hoognodige en ingrijpende renovatie. Hoe kunnen we deze appartementsgebouwen helpen om ze te verzekeren van een mooie toekomst? Duurzame renovatie lijkt alvast een absolute must in het kader van waardebehoud en een bescherming tegen de stijgende energieprijzen.
12u00 – 14u00 DYNAMISCHE WERKLUNCH met bizz dates
14u00 – 14u30 Studiogesprek met Laurent De Meutter van PROXIMUS over “ONS KOPERNETWERK WORDT DEFINITIEF STOPGEZET” met de situatie in Oostende en het probleem als je nog geen fiber hebt én met Thomas Sips van FIBERKLAAR over “DE VERDERE UITROL AAN DE KUST DOOR FIBERKLAAR.”
 

OOSTENDE: stand van zaken rond Fiber roll-out in de stad en vooral toelichting over de start van de uitfasering van diensten op het kopernetwerk. Indien Fiber niet uitgerold is in appartementsgebouwen, dreigen eigenaars zonder “verbinding” te vallen?

KUST ALGEMEEN: Blankenberge, De Haan, Wenduine, Bredene … Fiber uitrol door Fiberklaar: toelichting over de aanpak en planning in de kuststeden en -gemeenten.

VRAGEN AAN DE EXPERTS: wat zijn jullie vragen aan de experts? (stuur ze gewoon door via een RE-mail – wij leggen ze voor)

15u00 – 16u00 VIERING JARIGE GEBOUWEN met syndici en mede-eigenaars

VOORAF GRATIS INSCHRIJVEN IS VERPLICHT

  • naar het inschrijvingsformulier voor DEELNAME TER PLAATSE : klik hier  – je kan bij die inschrijving ook aangeven met welke partners je contact wil hebben
  • wil je via LIVE ZOOM de studiogesprekken volgen dan moet je inschrijven via ZOOM: klik hierboven op het tijdstip van het studiogesprek dat je wil bijwonen

Alle vragen over dit evenement kan je stellen via mail op info@appartement.tv (antwoord binnen de 24 uur) of telefonisch via 0495/28 14 67