Op vrijdag 26 juni hebben we afspraak in VINOSCOOP in Gent-Mariakerke voor ons VME-café: APPARTEMENT VAN DE TOEKOMST met 2 belangrijke aandachtspunten.

Download het volledige PROGRAMMA: klik hier of surf meteen naar INFO en gratis INSCHRIJVEN: klik hier

De MEERJARENONDERHOUDSPLANNING EN RENOVATIE van het appartementsgebouw. Experts van HOGENT, WTCB, UGENT en VLAIO namen de leiding bij de ontwikkeling van een REKENTOOL waarmee syndici en mede-eigenaars een meerjarenbegroting en -planning kunnen opstellen voor “groot onderhoud” van hun gebouw.

Wij voegen daaraan partners toe met praktische toepassingen en meerwaarden zoals BTV CONTROL, FEREB VZW, DURIEUX DAK & GEVEL, IPC GROUP COATINGS, B´COVER BUILDING INSURANCE, SOPREMA, COOPMAN-ORONA LIFTEN en FEDERALE VERZEKERING met VME KREDIET.

Maar we kijken ook naar het APPARTEMENT VAN DE TOEKOMST want we moeten onze 110.000 appartementsgebouwen in Vlaanderen niet alleen in goede conditie houden, we moeten ze ook UPDATEN met nieuwe technologie zoals geboden door PROXIMUS (glasvezel), LUMINUS SOLUTIONS (heat as a service), PLUGINVEST (laadinfra e-wagens), INTRATONE (inkom en intercom zonder kabels).

 

Onze vrienden van www.vinoscoop.be bieden – exclusief voor APPARTEMENT.tv – deze unieke wijnselectie aan van 2 witte en 4 rode wijnen. Krachtig en verleidelijk.

Winkelwaarde van het pakket is 113,97 €, maar voor jullie als vrienden van APPARTEMENT.tv is dat nu tijdelijk 96,87 € !!!

Rechtstreeks naar dit aanbod of meer over VINOSCOOP: klik hier