B`COVER BUILDING INSURANCE

B-Cover Building Insurance

De totaaloplossing voor het verzekeren van appartementsgebouwen: B-Cover Building Insurance is als onafhankelijk master broker gespecialiseerd in het verzekeren van alle risico’s die eigen zijn aan kantoor- en appartementsgebouwen in mede-eigendom.

Download onze nieuwe folder: klik hier

Als gevolmachtigde onderschrijver van enkele vooraanstaande Belgische verzekeraars zijn we in staat om exclusieve verzekeringsoplossingen aan te bieden.

Voor de verdeling van onze verzekeringspolissen werken wij uitsluitend samen met gespecialiseerde verzekeringstussenpersonen van appartementsgebouwen die hun cliënteel een uiterst volledig en kwalitatief verzekeringsconcept wensen voor te stellen.

klik hier voor de websitevan B’cover.

Bekijk zeker ook deze video:

Publicatieoverzicht

Joosten mogen het weten, Annemie ook: terrassen, balustrades, stormschade

Joosten mogen het weten, Annemie ook: terrassen, balustrades, stormschade

De voorbije weken waren we in de ban van de stormen Ciara en Dennis. Bij een appartementsgebouw in Gent kwam de brandweer in actie omwille van losgekomen balustrades op terrassen. Wij hebben alle experts in ons VME-café: Joost Beke (expert-architect) voor FEREB over terrassen, gevels en betonrot), Joost De Neef (Tectum daken en balustrades) en Annemie Bamps (B`cover building insurance / stormschade). Info en gratis inschrijven voor dat VME-café in Gent op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart 2020: klik hier De programmabrochure downloaden met plaats van afspraak op de hogeschool HOGENT, overzicht van sprekers en timing: klik...

Verzekering Alle bouwplaatsrisico’s (ABR) voor VME’s en mede-eigenaars

Verzekering Alle bouwplaatsrisico’s (ABR) voor VME’s en mede-eigenaars

De nood aan renovatiewerken in een appartementsgebouw is steeds vaker een realiteit waarmee rekening gehouden moet worden. Het is belangrijk dat u als bouwheer niet afhankelijk bent van een ABR-polis die afgesloten is door een andere partij zoals de aannemer. Dat zegt Annemie Bamps van B-COVER. U heeft dan namelijk geen zicht op de verzekerde partijen, de vrijstellingen die van toepassing zijn, de omvang van de dekkingen…  Waarom is deze verzekering een must bij het organiseren van werken in een VME? Schade ten gevolge van werken is uitgesloten in de brandverzekering! Enerzijds biedt deze verzekering een bescherming voor uw investering door de vergoeding van alle materiële schade aan de werken zelf en materiële schade aan het volledige gebouw ten gevolge van deze werken (ongeacht of het over privatieve of gemeenschappelijke delen gaat).  Door een storm waait een deel van het dak dat gerenoveerd wordt weg.  Bij het renoveren van de inkomhal worden er krassen gemaakt op de nieuwe glazen inkomdeur. Het is niet duidelijk welk van de partijen op de werf dit veroorzaakt heeft. Anderzijds worden de aansprakelijkheden naar aanleiding van de werken verzekerd  De VME wordt naar aanleiding van een gevelrenovatie aangesproken voor schade aan de gevel van het buurgebouw op basis van art. 544 BW De polis B-Cover Construct voorziet standaard de meest uitgebreide dekkingen zodat u niet geconfronteerd wordt met technisch moeilijke keuzes. Voor meer info kan u terecht bij een partnermakelaar van B-Cover in uw regio of op http://b-cover.be/b-cover-construct/ Zie ook de partnerpagina van B-Cover op deze site: klik...

AgendaOverzicht

Magazines / Nieuwsbrief

Onze kern

Onze partnersOverzicht


partner B`COVER BUILDING INSURANCE
partner UNIE VLAAMSE SYNDICI
partner TECTUM GROUP
partner SYNCURA
partner SOPREMA
partner IPC-Group
partner PROXIMUS – GLASVEZEL
partner BTV CONTROL
partner BASF MASTER BUILDERS
partner CLABOTS ADVOCATEN
partner COOPMAN ORONA liften
partner ULTRISO