IPC-Group

 

Heel wat bouwheren en besturen beschouwen brandveiligheid nog steeds als een aanzienlijke extra en te vermijden kost in hun bouwproject.

In België wordt brandveilig bouwen echter steeds belangrijker. Nieuwe wetten worden ingevoerd op Nationaal en Europees niveau om de veiligheid van bewoners en gebruikers van gebouwen te waarborgen.

Kwaliteit, kostenefficiëntie en flexibiliteit zijn de kernwoorden van REI Projects.

Wij volgen alle nieuwe technieken op de voet en onderhouden de beste contacten met onze fabrikanten.

REI Projects bewijst daardoor dagelijks opnieuw dat oplossingen mogelijk zijn die voldoen aan de wetgeving en aan uw wensen!

Wij zijn dan ook op korte tijd uitgegroeid tot dé referentie inzake passieve brandbeveiliging. REI Projects werkt zowel voor openbare besturen, kmo’s als particulieren en dit zowel bij nieuwbouw als renovatie projecten.

Historiek

Onder impuls van 2 bedrijven, Veldeman schilderwerken (gebroeders Veldeman) en Fire-Proof (Christiaan Vogt), zag REI Project het daglicht in januari 2009.

Het team van REI Projects werd in september 2010 versterkt met ing. Filip Franckaert, die het beleid van REI Projects overnam. Hij zorgt samen met zijn team en met de hulp van onze partners voor de verdere uitbouw van het bedrijf en staat dagelijks klaar om onze klanten te helpen met hun problemen inzake passieve brandbeveiliging.

Aarzel niet contact met ons op te nemen voor uw projecten!

Publicatieoverzicht

Niet wachten op wetswijziging voor meer brandveiligheid 

Niet wachten op wetswijziging voor meer brandveiligheid 

Filip Franckaert stelt zich voor als partner van syndici en mede-eigenaars als een aannemer actief met maatregelen in het gebouw om brand te vermijden of snel in te dijken. Daarbij vermeldt hij brandwerende deuren, brandwerende dichtingen rond technische leidingen, brandwerend schilderen, enz ... vaak in het kader van een grote renovatie. Bij nieuwbouw werken ze uiteraard met de bouwheer/ontwikkelaar samen. Franckaert betreurt dat wet- en regelgeving inzake brandveiligheid maar in beeld komen en evolueren na een grote ramp. Zo verwacht hij dat de brand in London straks gevolgen zal hebben. Veiligheid zou altijd voorop moeten staan. Zoals de techniek evolueert, zo zouden ook de normen regelmatiger een update mogen...

AgendaOverzicht

Er zijn nog geen events ingepland.

Magazines / Nieuwsbrief

Onze kern

Onze partnersOverzicht


partner B`COVER BUILDING INSURANCE
partner UNIE VLAAMSE SYNDICI
partner TECTUM GROUP
partner SYNCURA
partner SOPREMA
partner IPC-Group
partner PROXIMUS – GLASVEZEL
partner BTV CONTROL
partner BASF MASTER BUILDERS
partner COOPMAN ORONA liften
partner ULTRISO