Precies 15 jaar nadat we ROOFCOMFORT lanceerden, mochten we nu met Pieter Den Haese van Tectum Group het dak op in Antwerpen, om er op Linkeroever getuige te zijn van een mooie klus die zijn team daar geklaard heeft bij de volledige renovatie van dak en technische gebouwen op een appartementencomplex.
Tectum Group is als dak-specialist met 8 uitvoerende bedrijven actief in gans België en biedt zich aan als totaalaannemer voor zowel industriële als woongebouwen, voor wat betreft dakwerken – nieuwbouw en renovatie – met zorg voor alle “aansluitingen” aan gevels of opbouw.
Om de staat van het dak te bepalen geeft Tectum Group ook de mogelijkheid om via een “sondering” of staal name, precies vast stellen hoe het met bekleding en isolatie is gesteld. Vervolgens kan de klant / opdrachtgever met Tectum Group een afspraak maken voor een planmatige aanpak. Die klanten kunnen zowel architecten of studiebureau’s zijn, als syndici en Verenigingen van Mede-Eigenaren.
In het kader van de nieuwe isolatienormen voor 2020 is het dak een zeer belangrijk deel van het gebouw, dat zeker moet bekeken en aangepakt worden.