De liftspecialisten van Coopman Orona willen via VASTGOED-Tv een substantiële bijdrage leveren aan goede professionele communicatie aan eigenaars en beheerders van appartementen. Maak kennis met een marktleider in de sector.

Charlotte Lecluyse zegt:”We kunnen zeker onze naambekendheid verbeteren, vooral in het centrum en het oosten van het land, maar over de kwaliteit van onze producten en diensten spreken onze referenties internationaal boekdelen.”

Liften Coopman is als West-Vlaams familiebedrijf al ruim 50 jaar een begrip in België. Door de integratie met de internationale partner Orona kan het bedrijf nu haar ambities waarmaken om de perfecte lift-partner te zijn.

“De lift in een appartementsgebouw is een belangrijke factor voor de waarde van een appartement; dat zal iedereen beamen. Maar die lift is ook zo belangrijk – zowel technisch als financieel – dat onderhoud en beheer van de infrastructuur zo goed mogelijk moeten zijn. Daarom bieden wij zowel modernisering, vervanging en onderhoud van alle merken aan”, aldus nog Lecluyse.

Bekijk de corporate video hieronder of ga naar de website: klik hier