Oplossingen op maat voor kleine en grote gebouwen

Bent u eigenaar van een appartementsgebouw, VME of syndicus met vragen over de installatie van laadpalen in uw ondergrondse of bovengrondse parking?

Green City is een installatiebedrijf met de benodigde kennis en expertise voor het plaatsen van gemeenschappelijke laadinfrastructuur. Met onze gedeelde laadoplossing vermijden we overbelasting van de netaansluiting, een veelvoorkomend probleem wanneer de bewoners ervoor kiezen een privé laadpaal te installeren, aangesloten op hun privé meter.

Als VME/syndicus hoeft u zich geen zorgen te maken over de complexiteiten van facturatie of de vergoeding van verbruikte elektrische stroom. Ons systeem is volledig geautomatiseerd, zodat de syndicus zich kan blijven richten op andere belangrijke aspecten van het beheer van het appartementsgebouw.

Elk appartementsgebouw is uniek, en daarom bieden wij op maat gemaakte oplossingen. Ons team zal samenwerken met de syndicus en bewoners om een naadloos geïntegreerde EV-laadinfrastructuur te creëren die voldoet aan de specifieke behoeften van de bewoners, in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen van het AREI en de brandveiligheid.

Heb je interesse voor de diensten van deze partner?

  • Mail ons met je contactgegevens op secretariaat@appartement.tv en wij contacteren je meteen
  • Of vul hieronder je contactgegevens in met een korte beschrijving van je interesse, zodat wij meteen concreet kunnen antwoorden op je vraag.
  • Bezoek de website van deze partner: https://green-city.be/

13 + 8 =