Welkom bij #SYNDICTALENTCLUB van APPARTEMENT.tv


REGISTREER JE GRATIS

Al wie interesse heeft in de werking van een syndicuskantoor of een nieuwe job en “werken bij een syndicus” kan hier zijn/haar gegevens opladen. Vanaf dan ben je gratis lid van de club. Wij nodigen je dan uit voor onze maandelijkse ROADSHOW, voor onze panelgesprekken en eventuele andere acties. Je kan er dan LIVE bij zijn, ter plaatse of digitaal via LIVE ZOOM.

Dit aanbod is geldig voor iedereen die bij eigendom of beheer van appartementsgebouwen betrokken is of wil zijn; voor mede-eigenaars, voor syndici zelf, voor lokale besturen en ambtenaren, voor docenten en studenten, voor werkenden en werkzoekenden. Dit is jouw kans om meer informatie en inzicht te krijgen in de boeiende wereld van vastgoedbeheer van 30% van de woningen in Vlaanderen.

WERK

Er zijn momenteel ruim 500 vacatures in gans Vlaanderen; dus aarzel niet en ga voor werkzekerheid in een sector met toekomst in jouw streek. Of je nu aan de kust woont of in Limburg of ergens daar tussenin: stel je kandidatuur! De meeste kantoren zoeken polyvalente medewerkers, maar jouw kennis en voorkeur spelen zeker mee. De job houdt oa. in:
algemeen dossierbeheer (inclusief contacten met eigenaars en (algemene) vergaderingen… vergaderen, taalvaardig, …)

  • administratief financieel beheer (boekhouding…)
  • technisch beheer en schadedossiers (keuringen, verzekeringen, herstellingen…)
  • en eventueel een functie in buitendienst als een soort van technisch coördinator om naar de gebouwen te gaan en dingen vast te stellen of op te volgen.

Ook studenten kunnen zich registreren voor werk na hun studies of voor een studentenjob

Ga naar het invulformulier om je te registreren voor nieuws en/of jobaanbiedingen: klik hier

NB: wij verwerken de opgeladen gegevens enkel en alleen in functie van informatie en feedback naar syndici en kandidaat-werknemers.