Welkom bij APPA-B.O.


APPA-B.O.

Omdat het beroep van syndicus een knelpuntberoep is, doen we er alles aan om zoveel mogelijk mensen die interesse hebben, zo snel mogelijk te laten instromen in het beroep.

We maken daarvoor gebruik van het IBO-contract van de VDAB. Daarmee kan je direct aan de slag in de praktijk in een professioneel kantoor in je buurt. Je kan leren en werken en gedurende 6 maanden met beide voeten in de praktijk staan. Je bent in opleiding maar je verdient toch een volwaardig loon. En als jij en de syndicus dat willen, kan je nadien in dat kantoor blijven met een vast contract. Alles verloopt volgens de regels van de VDAB die het contract beheert: klik hier voor meer info

APPARTEMENT.tv promoot deze vorm van samen/leren/werken en wij dragen dan ook ons steentje bij door:
– mensen te motiveren en aan te trekken om zich in te schrijven via deze webpagina
– geïnteresseerden via onze website en E_NEWS zoveel mogelijk bij de wereld van de syndici te betrekken
– geïnteresseerden in contact te brengen met onze topsyndici en de relatie met de VDAB te onderhouden
– de opleiding van nabij op te volgen en te coachen waar nodig
– beschikbaar te zijn voor syndicus en voor de IBO-cursisten

Zo wordt het IBO-contract een APPA-BO project!

REGISTREER JE GRATIS

Al wie interesse heeft in “werken bij een syndicus” kan hier zijn/haar gegevens opladen. We zijn vooral op zoek naar mensen die in aanmerking komen voor een IBO-contract. Zit je zonder werk en wil je ervaring opdoen in een bedrijf? Dan is een individuele beroepsopleiding (IBO) misschien iets voor jou!

Maar mocht je niet passen in dit plaatje maar je hebt wel interesse, dan mag je je zeker ook registreren. We kunnen iedereen met een gezonde interesse gebruiken om de boeiende job van syndicus in te vullen overal in Vlaanderen.

WERK

Er zijn momenteel ruim 500 vacatures in gans Vlaanderen; dus aarzel niet en ga voor werkzekerheid in een sector met toekomst in jouw streek. Of je nu aan de kust woont of in Limburg of ergens daar tussenin: stel je kandidatuur! De meeste kantoren zoeken polyvalente medewerkers, maar jouw kennis en voorkeur spelen zeker mee. De job houdt oa. in:
algemeen dossierbeheer (inclusief contacten met eigenaars en (algemene) vergaderingen… vergaderen, taalvaardig, …)

  • administratief financieel beheer (boekhouding…)
  • technisch beheer en schadedossiers (keuringen, verzekeringen, herstellingen…)
  • en eventueel een functie in buitendienst als een soort van technisch coördinator om naar de gebouwen te gaan en dingen vast te stellen of op te volgen.

Ook studenten kunnen zich registreren voor werk na hun studies of voor een studentenjob

Ga naar het invulformulier om je te registreren voor nieuws en/of jobaanbiedingen: klik hier

NB: wij verwerken de opgeladen gegevens enkel en alleen in functie van informatie en feedback naar syndici en kandidaat-medewerkers