PROXIMUS – GLASVEZEL

Proximus – Fiber

Dankzij het project ‘Fiber voor België’ richt Proximus zijn pijlen op supersnel internet. Een investering die klanten toegang zal bieden tot “het netwerk van de toekomst”.

Fiber is een vast netwerk dat nieuwe manieren van leven en werken mogelijk maakt. Dankzij deze technologie genieten klanten van een onberispelijke beeldkwaliteit en een stabiele internetverbinding tegen ongeëvenaarde snelheden, ongeacht het aantal gelijktijdig geconnecteerde personen of toestellen.

Als pionier van netwerktechnologieën wil Proximus anticiperen op de behoeften van zijn klanten. Het dataverkeer en het belang van digitale diensten zal in de komende jaren bijvoorbeeld exponentieel blijven toenemen, voornamelijk onder impuls van cloud- en videoapplicaties.

In 2017 werden zes steden stapsgewijs onder handen genomen: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent, Namen en Roeslare. De komende maanden en jaren zal Proximus een sneller tempo aannemen om deze technologie te installeren. Zo zullen uiteindelijk alle dichtbevolkte stedelijke gebieden in België volledig fiberbereik hebben. Proximus heeft als doel om minstens 85% van de bedrijven en meer dan 50% van de gezinnen te bereiken met fiber.

Bent u syndicus, mede-eigenaar of architect van een gebouw? Klik hier voor meer informatie over fiber en de installatie ervan.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Proximus of informeer of fiber ook beschikbaar is in uw regio.

 

4 redenen om nu over te stappen naar fiber: klik hier

Publicatieoverzicht

VIDEOCALL EUSEBIO NICKMANS: PROXIMUS VERSNELT ROLL OUT FIBER

VIDEOCALL EUSEBIO NICKMANS: PROXIMUS VERSNELT ROLL OUT FIBER

Om meer te weten over de fiber plannen van Proximus moesten we een videocall organiseren met Eusebio Nickmans - Business Development Manager - want de belangrijke persconferentie in Brussel  van 31 maart mochten we door de Coronasituatie niet bijwonen. De huidige situatie van thuiswerken, thuis leren en thuis ontspannen met video en games, doet iedereen trouwens verlangen naar een supersnel en performant telecomnetwerk. "De huidige Coronacrisis heeft niets te maken met de strategie van het bedrijf - #inspire2022 - maar de situatie legt wel een aantal evidenties van een fiber netwerk bloot", aldus nog Eusebio Nickmans. Download hier de volledige presentatie van de Proximus Capital Markets Day: klik...

Guillaume Guévar schetst strategisch belang van glasvezel

Guillaume Guévar schetst strategisch belang van glasvezel

Guillaume Guévar - director 'Fiber for Belgium" van Proximus - legt het belang uit van de investering van 3 miljard euro die Proximus vandaag doet om het kopernetwerk te vervangen door glasvezel. Niet alleen kunnen we straks sneller surfen of beter werken, maar ook de Belgische economie en ontwikkelaars van applicaties krijgen een enorme...

AgendaOverzicht

Er zijn nog geen events ingepland.

Magazines / Nieuwsbrief

Onze kern

Onze partnersOverzicht


partner B`COVER BUILDING INSURANCE
partner UNIE VLAAMSE SYNDICI
partner TECTUM GROUP
partner SYNCURA
partner SOPREMA
partner IPC-Group
partner PROXIMUS – GLASVEZEL
partner BTV CONTROL
partner BASF MASTER BUILDERS
partner COOPMAN ORONA liften
partner ULTRISO