PROXIMUS – GLASVEZEL

Proximus – Glasvezel

Dankzij het project ‘Glasvezel voor België’ richt Proximus zijn pijlen op supersnel internet. Een investering die klanten toegang zal bieden tot “het netwerk van de toekomst”.

Glasvezel is een vast netwerk dat nieuwe manieren van leven en werken mogelijk maakt. Dankzij deze technologie genieten klanten van een onberispelijke beeldkwaliteit en een stabiele internetverbinding tegen ongeëvenaarde snelheden, ongeacht het aantal gelijktijdig geconnecteerde personen of toestellen.

Als pionier van netwerktechnologieën wil Proximus anticiperen op de behoeften van zijn klanten. Het dataverkeer en het belang van digitale diensten zal in de komende jaren bijvoorbeeld exponentieel blijven toenemen, voornamelijk onder impuls van cloud- en videoapplicaties.

In 2017 werden zes steden stapsgewijs onder handen genomen: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Gent, Namen en Roeslare. De komende maanden en jaren zal Proximus een sneller tempo aannemen om deze technologie te installeren. Zo zullen uiteindelijk alle dichtbevolkte stedelijke gebieden in België volledig glasvezelbereik hebben. Proximus heeft als doel om minstens 85% van de bedrijven en meer dan 50% van de gezinnen te bereiken met glasvezel.

Bent u syndicus, mede-eigenaar of architect van een gebouw? Klik hier voor meer informatie over glasvezel en de installatie ervan.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met Proximus of informeer of glasvezel ook beschikbaar is in uw regio.

 

4 redenen om nu over te stappen naar glasvezel: klik hier

 

Publicatieoverzicht

Guillaume Guévar schetst strategisch belang van glasvezel

Guillaume Guévar schetst strategisch belang van glasvezel

Guillaume Guévar - director 'Fiber for Belgium" van Proximus - legt het belang uit van de investering van 3 miljard euro die Proximus vandaag doet om het kopernetwerk te vervangen door glasvezel. Niet alleen kunnen we straks sneller surfen of beter werken, maar ook de Belgische economie en ontwikkelaars van applicaties krijgen een enorme...

PROXIMUS – Fiber Days – impressions

PROXIMUS – Fiber Days – impressions

Op 7 en 9 mei 2019 organiseerde Proximus op de hoofdzetel in de Brussel de 'Fiber Days' om diverse doelgroepen - van eigen medewerkers tot en met syndici - te laten kennismaken met het nieuwste netwerk voor datacommunicatie en multimedia.

Proximus verhoogt waarde appartementen

Proximus verhoogt waarde appartementen

Met Fiber for Belgium wil Proximus ook een hypermodern glasvezelnetwerk in appartementsgebouwen in Brussel en in Vlaanderen in Antwerpen, Gent, Hasselt, en Roeselaere. De eerste voordelen zijn voor de individuele gebruiker, maar ook de mede-eigendom zal hierbij zijn voordeel doen. Andere steden zullen uiteraard weldra...

AgendaOverzicht

Magazines / Nieuwsbrief

Onze kern

Onze partnersOverzicht


partner B`COVER BUILDING INSURANCE
partner UNIE VLAAMSE SYNDICI
partner TECTUM GROUP
partner SYNCURA
partner SOPREMA
partner IPC-Group
partner PROXIMUS – GLASVEZEL
partner BTV CONTROL
partner BASF MASTER BUILDERS
partner CLABOTS ADVOCATEN
partner COOPMAN ORONA liften
partner ULTRISO