SOPREMA

SOPREMA

SOPREMA NV in Grobbendonk is het hoofdkantoor van de SOPREMA Group voor Noord-West Europa. Een honderd medewerkers geeft technische en commerciële steun aan de lokaal sterk verankerde vestigingen in de gehele regio.

Op de Belgische markt zijn wij een van de belangrijkste marktleiders op vlak van waterdichting en isolatie. Om die positie nog te versterken, investeert SOPREMA NV aanzienlijk in onderzoek en ontwikkeling en een ultraperformante productie.

Onze klanten willen we ten volle laten genieten van onze nieuwe producten en inzichten. Ze kunnen daarvoor onder meer terecht in ons uiterst moderne trainingscenter CLUB EXPERT , waar de inhouse experts van SOPREMA NV theoretische en praktische opleidingen geven.

Onze klanten genieten van support en service waar ze aan de slag zijn. SOPREMA is altijd dichtbij dankzij de regionale SOPRACENTERS (Wommelgem, Gent en Herk-de-Stad).

Naar de website: klik hier

Publicatieoverzicht

Soprema technisch partner voor schil gebouwen

Soprema technisch partner voor schil gebouwen

Soprema is bekend als multinational en één van de belangrijkste marktleiders op vlak van waterdichting en isolatie in België. Het bedrijf wil zich - onder andere via VASTGOED-Tv - expliciet profileren bij de syndici; niet alleen voor daken en terrassen, maar voor de totale schil van het gebouw. Gilles Lambrechts legt uit wat en...

AgendaOverzicht

Er zijn nog geen events ingepland.

Magazines / Nieuwsbrief

Onze kern

Onze partnersOverzicht


partner B`COVER BUILDING INSURANCE
partner UNIE VLAAMSE SYNDICI
partner TECTUM GROUP
partner SYNCURA
partner SOPREMA
partner IPC-Group
partner PROXIMUS – GLASVEZEL
partner BTV CONTROL
partner BASF MASTER BUILDERS
partner COOPMAN ORONA liften
partner ULTRISO