Genk

Genk

 

De Stad Genk heeft een heel actieve woondienst die optreedt voor de zone GAOZ, bestaande uit de gemeenten Genk, As, Oudsbergen (voorheen Opglabbeek en Meeuwen-Gruitrode) en Zutendaal.

De woondienst publiceert via haar website, het gemeentelijk informatieblad en diverse andere kanalen, informatie over: aangepast wonen – betaalbaar wonen – bouwen en verbouwen – huren en verhuren – woningkwaliteit enz …  Ook premies, advies en begeleiding die van of door de stadsdiensten kunnen worden bekomen, komen ruim aan bod.

Er worden tal van infosessies en themadagen georganiseerd, waarbij zowel professionele als particuliere geïnteresseerden gratis kunnen inschrijven om informatie te krijgen, rechtstreeks van experts en specialisten.

Team:

Tim Vanbrabant
Diensthoofd
Tim.Vanbrabant@Genk.be
089 65 45 71

Jasmijn Vincken
Jasmijn.vincken@genk.be

wonen@genk.be
089653600

Adres:

Stad Genk – Stadsplein 1 – 3600 Genk

Publicatieoverzicht

Genks VME-café groot succes

Genks VME-café groot succes

Het VME-café dat op 19 juni in Genk door de plaatselijke Woondienst werd georganiseerd in samenwerking met oa. VASTGOED-Tv was een groot succes. Met niet minder dan 170 inschrijvingen mag gezegd worden dat de interesse bij mede-eigenaars voor beter beheren en renoveren van appartementen en mede-eigendom heel groot is. Eén van de praatgasten tijdens het panelgesprek was Luc Vlietinck, mede-eigenaar en inwonend syndicus. Zijn pleidooi was duidelijk: neem initiatief en vooral communiceer heel...

Debby De Krem geeft technisch advies

Debby De Krem geeft technisch advies

Debby De Krem en STEBO staan eigenaars bij met technische raad en daad indien er vragen zijn bij renovatie en energiezuinig maken van appartementen bijvoorbeeld. Zij gaan ook lastenboek mee samenstellen, offertes van aannemers vergelijken enz ... Meer informatie op www.leefvolenergie.be of maak vrijblijvend afspraak op...

AgendaOverzicht

Magazines / Nieuwsbrief

Onze kern

Onze partnersOverzicht


partner B`COVER BUILDING INSURANCE
partner UNIE VLAAMSE SYNDICI
partner TECTUM GROUP
partner SYNCURA
partner SOPREMA
partner IPC-Group
partner PROXIMUS – GLASVEZEL
partner BTV CONTROL
partner BASF MASTER BUILDERS
partner CLABOTS ADVOCATEN
partner COOPMAN ORONA liften
partner ULTRISO