APPARTEMENT.tv IS HR-PARTNER VOOR DE VASTGOEDSECTOR

Dit is een infopagina voor kandidaat-medewerkers. Wil je een vacature aanmelden, stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar secretariaat@appartement.tv 

Syndicus is een knelpuntberoep. Om de sector aan nieuwe mensen te helpen werken APPARTEMENT.tv en partners op twee speciale doelgroepen:

  • Werkzoekenden die meteen aan de slag kunnen met een opleidingscontract van VDAB, met name IBO (individuele beroepsopleiding)
  • Gepensioneerden die willen bijverdienen met een FLEXI-job

WERK GENOEG
In Vlaanderen zijn er 60.000 appartementsgebouwen die moeten beheerd worden volgens de Wet op de Mede-eigendom. Meestal wordt daarvoor een professionele syndicus ingeschakeld.

APPARTEMENT.tv heeft een nauwe samenwerking met een 500 kantoren in Vlaanderen – van de Panne aan de kust tot Maasmechelen in Limburg.

WILLEN IS BELANGRIJKER DAN KUNNEN
Voor ons is INZET de belangrijkste kwaliteit van onze medewerkers. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen met enig gevoel voor zorgvuldig beheer en administratief correcte werking, in staat is om een waardevol medewerker te worden van een syndicuskantoor.

Bovendien voorziet de sector in tal van professionele cursussen die je helpen om je talenten verder te ontwikkelen.

REGISTREER JE GRATIS
Al wie contact wil hebben over “werken bij een syndicus” kan hier zijn/haar gegevens opladen. Probeer ons zoveel mogelijk nuttige informatie te geven over jouw ervaring en je plannen.

WAT WIJ DOEN
APPARTEMENT.tv is HR-partner voor de syndici. Wij beoordelen jouw sollicitatie en geven de fiche van geschikte kandidaten door aan kantoren waarvan wij weten dat ze op zoek zijn naar extra medewerkers.

Wij begeleiden jou en het syndicuskantoor bij de administratie om je contract voor IBO of FLEXI-job in orde te brengen.

VERGEET NIET JE CV OP TE LADEN HIERONDER.

NB: wij verwerken de opgeladen gegevens enkel en alleen in functie van informatie en feedback naar syndici, vastgoedkantoren en kandidaat-medewerkers

Als je nog vragen hebt stuur een mailtje naar secretariaat@appartement.tv

Wat is je huidig statuut?(Vereist)
Kan/wil je 1 avond per week werken(Vereist)
Kan/wil je op zaterdag werken(Vereist)
Geslacht(Vereist)
Hoe ga je naar het werk? (verplaatsing)(Vereist)
Welk profiel zou je zijn binnen "beheer"?(Vereist)
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.