APPARTEMENT.tv is full HR-partner voor de vastgoedsector

Dit is een infopagina voor kandidaat-medewerkers. Wil je een vacature aanmelden, stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar secretariaat@appartement.tv 

WERK GENOEG
Begin 2022 waren er bijna 3.317.000 woningen in Vlaanderen. De woningvoorraad is tussen 2001 en 2022 met 21% gestegen. In diezelfde periode is het aantal appartement ongeveer verdubbeld. Daaruit kan je gemakkelijk de conclusie trekken dat er veel werk aan de winkel is voor bouwprojectontwikkelaars, voor makelaars-verkopers en voor syndici-beheerders.

Een groot aantal kantoren in Vlaanderen combineren verkoop, verhuur en beheer en daarom stellen we onze HR-diensten open voor de hele sector; uiteraard met veel aandacht voor de specifieke profielen in de diverse afdelingen van de bedrijven. 

WILLEN IS BELANGRIJKER DAN KUNNEN
Wij hebben 25 jaar ervaring in HR-diensten als werving, selectie, functionering, evaluatie, enz… en voor ons blijft INZET de belangrijkste kwaliteit van onze medewerkers. Uiteraard zijn opleiding en ervaring belangrijk om in te schatten welke rol iemand kan spelen in het kantoor, maar competentieversterkende opleidingen (ook in het kantoor) en goede coaching zijn de beste garanties voor een succesvolle samenwerking.

ALLE SOORTEN CONTRACTEN MOGELIJK
We streven altijd naar een duurzame samenwerking, zodat de opleiding en coaching die we investeren uiteindelijk hun vruchten afwerpen. Maar de manier waarop je werkt in de vastgoedsector, het contract dat je maakt tussen werkgever en werknemer, kan – wat ons betreft – perfect op maat worden gesneden van de betrokkenen. Administratief kunnen we zowel interim- als IBO-contracten beheren of meteen een overeenkomst inzetten met vaste tewerkstelling vol- of deeltijds.

REGISTREER JE GRATIS
Al wie contact wil hebben over “werken bij een syndicus” of “werken bij een vastgoedkantoor” kan hier zijn/haar gegevens opladen. Probeer ons zoveel mogelijk nuttige informatie te geven over jouw ervaring en je plannen.

Zit je zonder werk en wil je ervaring opdoen in een bedrijf of een carrièreswitch maken? Dan is een individuele beroepsopleiding (IBO) misschien iets voor jou!

Heb je interesse – met welke opleiding of ervaring ook – dan mag je je zeker registreren. We kunnen iedereen met de nodige inzet gebruiken om een boeiende job in ontwikkeling, verkoop, verhuur of beheer van vastgoed in te vullen overal in Vlaanderen.

Ook studenten kunnen zich registreren voor werk na hun studies of voor een studentenjob.

Stuur ook je CV naar secretariaat@appartement.tv

NB: wij verwerken de opgeladen gegevens enkel en alleen in functie van informatie en feedback naar syndici, vastgoedkantoren en kandidaat-medewerkers

Wat is je huidig statuut?

Kan/wil je 1 avond per week werken?

Kan/wil je op zaterdag werken?

Geslacht

Hoe ga je naar het werk? (verplaatsing)

Talen die je goed of zeer goed beheerst

Interesse voor een job bij ... ?

welk profiel zou je zijn binnen “beheer”?

Welk profiel zou je zijn binnen "verhuur"?

Welk profiel zou je zijn binnen “verkoop”?

6 + 12 =