Algemene aandacht voor brandveiligheid in appartementsgebouwen.

De aandacht voor brandveiligheid in appartementsgebouwen is de voorbije maanden sterk toegenomen door de introductie van elektrische auto’s. Zowel het parkeren van elektrische voertuigen, als het laden ervan in ondergrondse parkeergarages is vaak een onderwerp van discussie zowel onder de mede-eigenaars als bijvoorbeeld met de lokale brandweer.

Brandveiligheid in appartementsgebouwen in het algemeen verdient alle aandacht. Bovendien is het uitrusten van een gebouw met installaties voor passieve brandwering niet goedkoop. Daarom nodigen we mede-eigenaars en syndici uit om elk dossier van brandveiligheid zeer grondig te behandelen en voor een tweede opinie voor te leggen aan onze experts.

Wij bekijken de problematiek zowel vanuit de klassieke brandveiligheid als in functie van de nieuwe elektrische mobiliteit en eventueel zelfs met juridisch advies rond aanpassingen voor compartimentering en dergelijke.

Heb je interesse voor deze diensten?

  • Mail ons met je contactgegevens op secretariaat@appartement.tv en wij contacteren je meteen
  • Of vul hieronder je contactgegevens in met een korte beschrijving van je interesse, zodat wij meteen concreet kunnen antwoorden op je vraag.

6 + 9 =