APPARTEMENT.tv is een media- en dienstenplatform voor mede-eigenaars en beheerders van appartementen in Vlaanderen, maar ook voor lokale besturen, ambtenaren, architecten en studiebureaus, opleidingen, docenten en studenten, arbeidsbemiddeling, pers en publiek.

Volgens de KBO-databank telt deze regio meer dan 55.000 Verenigingen van Mede-Eigenaars of appartementsgebouwen. Dat betekent zeker zo’n 600 à 700.000 woningen en meer dan 1 miljoen Vlamingen-eigenaars. Appartementen zijn met 28% de belangrijkste woonvorm in Vlaanderen.

APPARTEMENT.tv is een media-, diensten-, kennis- en talent-platform voor syndici en mede-eigenaars.

Ons mediaplatform brengt zowel live meetings als een gedrukt magazine, een uitgebreid video online aanbod, social media en een periodieke E_NEWS of persartikels. Of je kan ons nu ook beluisteren via de podcast

Onze communicatie, diensten en kennis, gaan over wetgeving en techniek, de rol van de mede-eigenaars, omgaan met syndici, samenleven in een mede-eigendom, technische aspecten zoals zonnepanelen en laadpalen, isolatie of renovatie, de rol van steden en gemeenten, relaties met politiek, ambtenaren, pers en publiek …

Dit project is een 100% privé initiatief dat mogelijk gemaakt wordt door de steun van tal van commerciële partners en door inkomsten uit diensten en business support.

APPARTEMENT.tv is een format van BISC management, dat sinds 1991 actief is in de promotie en public relations van acties en projecten voor bedrijven, organisaties en openbare besturen.