Sinds april 2019 is  www.APPARTEMENT.tv de opvolger van VASTGOED-Tv. Daarmee geven we nog duidelijker aan dat we een mediapartner zijn in verband met wonen in en beheren van APPARTEMENTEN. Bovendien laat deze nieuwe naam ons toe om ook Franstalige reportages te maken met hetzelfde “merk”.

APPARTEMENT.tv is een pakket van informatie en diensten voor mede-eigenaars en beheerders van appartementen in Vlaanderen, maar ook voor lokale besturen, ambtenaren, architecten en studiebureaus, opleidingen, docenten en studenten, arbeidsbemiddeling, pers en publiek.

Volgens de KBO-databank telt deze regio meer dan 55.000 Verenigingen van Mede-Eigenaars of appartementsgebouwen. Dat betekent zeker zo’n 600.000 woningen en meer dan 1 miljoen Vlamingen. Als we de private en publieke eigendom meetellen (niet VME dus), dan tellen we 1 woning op 3 als appartement in Vlaanderen en 1 op 4 Vlamingen die in een appartement wonen.

APPARTEMENT.tv is een MEDIA-, DIENSTEN-, KENNIS- en TALENT-platform. 

Ons platform heeft zowel LIVE meetings als een GEDRUKT magazine en een uitgebreid VIDEO / ONLINE aanbod – inclusief SOCIAL MEDIA – over wetgeving en techniek, de rol van de mede-eigenaars, omgaan met syndici, samenleven in een mede-eigendom, isolatienormen voor daken en glas, woondiensten van steden en gemeenten, de rol van architecten, notarissen, bouwpromotoren, politiek, ambtenaren, pers en publiek …

Dit project is een 100% privé initiatief dat mogelijk gemaakt wordt door de steun van tal van mediapartners en door onze inkomsten uit diensten en business support.

APPARTEMENT.tv is een format van BISC management, dat sinds 1991 actief is in de promotie en public relations van acties en projecten voor bedrijven, organisaties en openbare besturen.