Sinds april 2019 is  www.APPARTEMENT.tv de opvolger van VASTGOED-Tv. Daarmee geven we nog duidelijker aan dat we een mediapartner zijn in verband met wonen in en beheren van APPARTEMENTEN. Bovendien laat deze nieuwe naam ons toe om ook Franstalige reportages te maken met hetzelfde “merk”.

APPARTEMENT.tv is een gratis informatiekanaal voor eigenaars en beheerders van appartementen. In België tellen we nu al meer dan 1.4 miljoen appartementen (dat is zowat 1 op 3 woningen) en in de toekomst zullen we nog meer in kernen (en dus appartementen) wonen. 

Ons platform heeft zowel LIVE meetings als een GEDRUKT magazine en een uitgebreid VIDEO / ONLINE aanbod – inclusief SOCIAL MEDIA – over wetgeving en techniek, de rol van de mede-eigenaars, omgaan met syndici, samenleven in een mede-eigendom, isolatienormen voor daken en glas, woondiensten van steden en gemeenten, de rol van architecten, notarissen, bouwpromotoren, politiek, ambtenaren, pers en publiek …

Dit project is een 100% privé initiatief dat mogelijk gemaakt wordt door de steun van tal van professionele partners. Door beter te informeren dragen we bij tot meer inzicht en begrip, tot betere professionele samenwerking en tot een betere woon- en leefkwaliteit in appartementen.

APPARTEMENT.tv is een format van BISC management, dat sinds 1991 actief is in de promotie en public relations van acties en projecten voor bedrijven, organisaties en openbare besturen. Voor meer info over BISC cvba ga naar www.bisc.management