JO BROUNS, Vlaams minister van Economie, Innovatie, Werk, Sociale economie en Landbouw, zei recent dat “de werkvloer het grootste opleidingscentrum in Vlaanderen is” en dat bedrijven meer moeten inzetten op een combinatie van “werken en leren”. Daarmee zitten we duidelijk op dezelfde golflengte want APPARTEMENT.tv legde eind vorig jaar al de basis van een campagne rond IBO.

Dus hebben we de minister persoonlijk beloofd om alle professionele syndici in Vlaanderen te motiveren om nieuwe mensen aan te trekken via een individuele beroepsopleiding.

APPARTEMENT.tv zet dat initiatief om in het APPA-B.O. Wij zullen kandidaten aantrekken, screenen, interviewen, voorstellen bij topsyndici, opvolgen tijdens de opleiding, uitnodigen voor onze zoom-studiogesprekken, enz …

Dankzij het IBO-contract van VDAB kan de cursist een volwaardig loon verdienen, terwijl de syndicus-opleider een contractuele vergoeding betaalt voor het werk dat voor hem/haar gepresteerd wordt. Wij staan de syndici bij in hun verkenning van deze unieke mogelijkheden.

Via een social media campagne zullen we talenten aantrekken naar onze speciale webpagina: WERKENBIJEENSYNDICUS