Op dinsdag 15 februari organiseerde APPARTEMENT.tv een ontbijtvergadering voor syndici en mede-eigenaars in de regio BRUGGE – KUST in aanwezigheid van burgemeester Dirk De fauw

THEMA VAN ONS GESPREK: 6 BELANGRIJKE AANDACHTSPUNTEN

Het was “een uitgesteld nieuwjaarsontbijt” van topsyndici met de partners van APPARTEMENT.tv en Brugs burgemeester Dirk De fauw.

Tijd om te praten over de actualiteiten in de sector van “wonen in appartementen”, over RO en nieuwbouw, over de energietransitie, over smart city / smart buildings en telecom, over mobiliteit en laadinfra voor EV en over specifieke onderwerpen zoals:  Eigenaars van appartementen zien een opportuniteit in verhuur van hun eigendom aan toeristen; bijvoorbeeld via AIRBNB. Maar dat is eigenlijk niet de bedoeling van een appartement (in het binnenland).

Concreet hadden we het over: het toekomstplan RUIMTELIJKE ORDENING – de OPKNAPPREMIE voor verouderde gebouwen – het ENERGIEBELEID en LADEN EV – het AFVALBELEID – het BURGERBUDGET – het ONEIGENLIJK TOERISME in appartementen. APPARTEMENT.tv gaat zeker initiatieven namen omtrent de OPKNAPPREMIE voor gebouwen en het BURGERBUDGET.

Wij hebben een deel van het gesprek voor jullie in de video hieronder.

Je kan ook kijken naar de fotoreportage: klik hier