Op dinsdag 15 februari organiseerde APPARTEMENT.tv een “happy hour” voor syndici en mede-eigenaars in de regio KNOKKE – BRUGGE – KUST in hotel Britannia in Knokke.

THEMA VAN ONS GESPREK: SYNDICI & LAADPALEN

Tijd om te praten over de actualiteiten in de sector van “wonen in appartementen” en vooral over mobiliteit en laadinfra voor EV.  Want onze overheid wil dat we op termijn allemaal elektrisch gaan rijden. Dat zal uiteraard betekenen dat de autobatterij moet worden opgeladen. Voor bewoners van appartementsgebouwen is dat niet alleen een technisch maar ook een juridisch probleem.

Syndici krijgen nu al vragen van mede-eigenaars over laadinfrastructuur in de ondergrondse garages of staanplaatsen, de parkings om het gebouw en dergelijke. En er worden allerlei verhalen verteld over brandgevaar.

APPARTEMENT.tv bracht 2 experts aan tafel om rustig en professioneel correcte informatie te geven waarmee syndici en mede-eigenaars meteen aan de slag kunnen. De FACTCHECK van een appartementsgebouw is de eerste stap om straks laadpalen te plaatsen voor EV, of zonnepanelen of een hele energietransitie op gang te brengen.

Vraag vrijblijvend meer info over de FACTCHECK via mail naar info@appartement.tv  of bel 0495 / 28 14 67

BEKIJK DE VIDEO VAN HET PANELGESPREK: klik op de afbeelding om te starten

BEKIJK DE FOTOREPORTAGE VAN DEZE BIJEENKOMST MET SPREKERS EN DEELNEMERS: KLIK HIER